Hjälp Giocoso!

Na ons succes op de European Choir Games 2017 hebben we nu een uitnodiging voor de editie 2019 in Zweden! Helpt u onze droom waar te maken?

Afgelopen zomer ontvingen we post. Een uitnodiging om mee te doen met the European Choir Games 2019. Onze succesvolle deelname in Riga in 2017 (4x Goud) heeft ervoor gezorgd dat we in 2019 opnieuw Nederland mogen vertegenwoordigen tijdens de Europese kampioenschappen. En dit keer is dat in Gothenburg, Zweden!
Wij zijn al volop aan het repeteren en aan het organiseren. 25 Vliegtickets, 25 bedden in een hotel, 25 deelnametickets voor het festival. En er is meer. Het is een fantastische ervaring om samen met andere koren uit heel Europa te mogen zingen, workshops te volgen en er staat een heus Friendshipconcert op de agenda.
Hjälp! We hebben uw hulp nodig!
We bedenken de gekste dingen om onze reis naar Zweden bij elkaar te sparen. We organiseren een lootjesactie, gaven een concert tijdens Koningsdag en verkopen taarten. Ook schrijven we fondsen aan en zoeken we sponsoren. Maar ook uw bijdrage is meer dan welkom en helpt ons de reis naar Zweden en deelname aan de European Choir Games mogelijk te maken.
U kunt ons helpen door te doneren via de volgende pagina: