Kerstconcert Weerter Mannenkoor

Op zaterdag 16 december 2017 geven we acte de presence tijdens het kerstoncert van het Weerter Mannenkoor. Het concert vindt plaats in het sfeervolle Fatimahuis.

Geheel volgens traditie organiseert het mannenkoor een bijzonder kerstconcert, waar de heren onder leiding van dirigent Jean-Pierre Steijvers een aantal bekende en minder bekende kerstliederen ten gehore brengen. De Belgische sopraan Sabrina Ghislain brengt tijdens het concert naast eigen repertoire de liederen “Suo Gan” (een Welsh Kerstlied) en “La vergine degli angeli” (van Verdi’s La forza del destino) samen met het Weerter Mannenkoor.

Tijdens het kerstconcert laten wij the Ceremony of Carols (Benjamin Britten) horen, maar wagen we ons ook aan lichter kerstrepertoire van componisten Jetse Bremer en Bob Chilcott.

Natuurlijk kunt u komen kijken en luisteren! Zaterdag 16 december 2017. Fatimahuis, Coenraad Abelstraat in Weert. Aanvang 19.30 uur. Entreeprijs € 10,00 p.p. Kaarten te bestellen via info@weertermannenkoor.nl.