Giocoso op reis naar Riga

We zijn er klaar voor. Morgenvroeg om 05.00 uur vertrekt de bus vanuit Weert naar Schiphol Airport en beginnen we aan onze reis naar Riga. We hebben er super veel zin in! De komende dagen zijn we te volgen via Instagram en Facebook. We vloggen de leukste momenten van de reis en de deelname aan the European Choir Games. Afgelopen vrijdag gaven we een Farewell Concert in Theaterboederij Boeket. Daar bedankten we alvast iedereen die deze reis mede mogelijk heeft gemaakt. Hierbij nogmaals. En een foto van onze eerste keer in de prachtig nieuwe jurken.

Hartelijk dank voor de support!

alle donateurs via voordekunst.nl | iedereen die lootjes kocht | Stichting Jo Bergmans Vermogensfonds | Gemeente Weert | Peeters Advies & Auditering | Smits van de Broek | Malherbe Houben Kuiper Notarissen | Hupperetz Apotheek